historiek

2001

  • The Robert Cray Band

  • The Robert Cray Band official website

    USA

    last visit

    line-up

    • Robert Cray [vocals, guitar] Ι
    • Jim Pugh [keyboards] Ι
    • Richard Cousin [bass] Ι
    • Les Falconer [drums] Ι

    discography

    • Who’s Been Talking [1980] Ι
    • Bad Influence [1983] Ι
    • False Accusations [1985] Ι
    • Strong Persuader [1986] Ι
    • Don’t Be Afraid of the Dark [1988] Ι
    • Midnight Stroll [1990] Ι
    • I Was Warned [1992] Ι
    • Shame & a Sin [1993] Ι
    • Some Rainy Morning [1995] Ι
    • Sweet Potato Pie [1997] Ι
    • Take Your Shoes Off [1999] Ι
    • Shoulda Been Home [2001] Ι
    • Time Will Tell [2003] Ι
    • Twenty [2005] Ι
    • This Time [2009] Ι
    • Nothin’ But Love [2012] Ι
  • Mighty Mo Rodgers

  • Mighty Mo Rodgers

    USA

    last visit

  • Willie Kent & His Gents

  • Willie Kent & His Gents

    USA

    last visit

  • Tiger City Jukes

  • Tiger City Jukes

    NO

    last visit

  • Last Call

  • Last Call

    B

    last visit

  • Blue Angels

  • Blue Angels

    NL/B

    last visit

  • Mike & The Mellotones

  • Mike & The Mellotones

    NL

    last visit

  • John Brim & The Chicago Blues All Stars Featuring: Steve Guyger

  • John Brim & The Chicago Blues All Stars Featuring: Steve Guyger

    USA

    last visit

  • Tommy Castro

  • Tommy Castro

    USA

    last visit

  • John Hammond

  • John Hammond

    USA

    last visit

  • Tad Robinson & Alex Schultz Band

  • Tad Robinson & Alex Schultz Band

    USa

    last visit

  • Fred & The Healers

  • Fred & The Healers

    B

    last visit

  • Ana Popovic

  • Ana Popovic official website

    zaterdag 19 juli 17u45 - 19u00 SERV

    Niet te geloven hoezeer de jaren verstrijken, al lijkt het soms anders. Dertien jaar geleden zette de toen piepjonge Servische gitariste, die toen net haar eerste plaat uit had, haar eerste stappen op ons grote podium. We herinneren ons sommige commentaren nog: “foute keuze”, “ze voelt de blues niet” en meer van dat fraais.
    Vandaag blijkt hoezeer we toen gelijk hadden: Ana reist de wereld rond en legt keer op keer het publiek haar wil op. Van Brazilië tot de States, van Londen tot Buenos Aires, overal eten de bluesliefhebbers uit haar hand. Dat komt onder andere omdat ze in die jaren en door dat vele optreden, uitgegroeid is tot de topclub der bluesgitaristen (m/v) die deze planeet rijk is. Ze heeft allang het etiket “vrouwelijk” niet meer nodig om ernstig genomen te worden in het gezelschap der groten. Zoiets kan na zes platen en bijna vijftien jaar geen gimmick meer zijn, noch toeval. Nee, Ana Popovic is beetje bij beetje uitgegroeid tot een wereldtopper en dat laten wij haar ook nu weer graag bewijzen.

    last visit

    line-up

    • Ana Popovic [vocals, guitar] Ι
    • Stephen Malinowski [hammond] Ι
    • Barry Campbell [bass] Ι
    • Ronald Kirk Smothers [sax] Ι
    • Ewing Joseph Dyce [trumpet] Ι
    • Stef Avellaneda [drums] Ι

    discography

    • Hush [2000] Ι
    • Comfort to the soul [2003] Ι
    • Still making music [2007] Ι
    • Blind for love [2009] Ι
    • Unconditional [2011] Ι
    • Can you stand the heat [2013] Ι
  • Blues Lee

  • Blues Lee

    B

    last visit

  • The Big Four

  • The Big Four

    B

    last visit

  • Fred Klee Band

  • Fred Klee Band

    B

    last visit

  • Dirty Dogs

  • Dirty Dogs

    B

    last visit